tentativă de sinucidere dejucată de jandarmi la sibiu. tânărul a fost amendat
Foto Arhivă

Miercuri, în jurul orei 11.00, jandarmii sibieni din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, aflându-se în misiune pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu, au observat că între 3 tineri, doi bărbați și o femeie, era iscată o discuție foarte aprinsă.

Apropiindu-se de aceștia, jandarmii au sesizat că unul dintre bărbați a devenit agresiv la încercarea celuilalt de a-l deposeda de un cuțit cu lama de 21 cm.
Jandarmii au intervenit imediat, l-au imobilizat și au solicitat sprijin echipajului de intervenție pentru a-i conduce la sediul Jandarmeriei Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că sibianul în vârstă de 20 de ani, a pătruns în imobilul fostei iubite, fără acordul acesteia și pe fondul unor neînțelegeri a luat un cuțit și a început să declare că se omoară.
Ulterior a plecat de la domiciliul acesteia și a fost găsit de cei doi tineri, rude de-ale sale, pe strada Henri Coandă.

Pentru fapta sa, bărbatului i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violare de domiciliu”, cercetările fiind continuate de lucrătorii din cadrul IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu