concurs de alergare în împrejurimile rășinariului. te poți înscrie

Asociaţia Tură în Natură Sibiu lansează la Rășinari pe 15 Aprilie Urme pe PLAY- un concurs de alergare montană.Sunt așteptați alergătorii cu experiență pentru care se pregătește un traseu de semimaraton, cei care vor să-și încerce limitele într-un cros de 10 kilometri de alergare montană, copii care vor să descopere în alergare alături de adulți o zonă de poveste, dar și pe gurmanzii pentru care pregătim specialități cu gust local.

Cei interesați sunt așteptați să alerge pe colinele ce străjuiesc satul Rășinari la început de munte si de calendar, în vremea când primăvara împinge la deal iarna și când oierii încep un nou ciclu ancestral. Hai pe-un picior de plai cu tradiție și suflet, într-un colț de natură încremenită în timp, ca într-un muzeu viu dintr-un alt tărâm. Aleargă cu sufletul și ochii deschiși, încarcă-te cu magia a ceva ce nu poate fi povestit ci trebuie trăit.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de internet dedicată evenimentului http://www.urmepeplay.ro si pe event-ul creat pe pagina de facebook Tura-in Natura.

start-ul are loc duminică 15.04.2018, începând cu ora 8.00, în piața din centrul localității Rășinari.

Concursul de alergare montană ”Urme pe Play” este organizat de Asociația Tură în Natură Sibiu alături de Asociația Pensiunilor Agroturistice din Rășinari cu sprijinul financiar al Primăriei Rășinari.

Ultima oră

Comentariul meu