video clujul și-a luat revanșa. csu rămâne însă pe primul loc!
Foto: CSU Sibiu / Facebook

CSU Sibiu a pierdut meciul de miercuri seară disputat la Cluj Napoca în fața celor de la U. Gazdele s-au impus cu 81-71 (22 – 16 21 – 16 20 – 19 18 – 20).

Clujenii au fost mai buni per ansamblu în meciul disputat miercuri seară. Silvășan și-a ’’biciuit’’ bine echipa de pe margine, conștient fiind că o înfrângere ar fi scăzut aproape spre zero șansele ca U Cluj să termine grupa 1-6 pe primul loc. Nici Dan Fleșeriu nu s-a lăsat însă mai prejos, dar gazdele au jucat mai bine ca noi în prima repriză, iar asta ne-a costat pe final.
Clujul a luat un avans de șase puncte după primul sfert și l-a mărit apoi la 11 puncte la pauza mare, scor 43-32. Watson&Co l-au anihilat bine pe Laser și asta s-a simțit și pe tabelă.

În a II-a jumătate a meciului Sibiul a fost mai vioi și mai incisiv în joc, iar asta s-a simțit și pe tabelă. Chiar și așa campionii de la Cluj nu ne-au lăsat deloc să ne apropiem de ei pe tabelă. S-a terminat 81-71, iar Clujul și-a luat revanșa pentru înfrângerea din sezonul regulat și ne-a egalat acum în clasament, ambele echipe având 48 de puncte.

CSU rămâne însă lider la finele turului grupei 1-6, grație unui coșaveraj mai bun. Urmează acum meciul de sâmbătă, 14 aprilie, cu BCM U Pitești. Sala trebuie să fie obligatoriu arhiplină la ora 18.00 și asta pentru ca băieții să fie încurajați cu ardoare pentru o nouă victorie. Ne vedem cu toții la meci!

CSU:
Davis 1, Williams 10, Pratt 22, Dragoste 2, Paliciuc 9, Laser 10, Cooper 9, Kinnard II 8.

Ultima oră

Comentariul meu