weekend de sărbătoare - ce evenimente aduce iepurașul la sibiu

Începe minivacanța de Paști în care toată lumea se va relaxa pe la rude, prieteni, la mese îmbelșugate. Pe lângă sărbătoare însă timpul liber se poate petrece și altfel. Chiar dacă sunt Paștile, în Sibiu sunt evenimente organizate, la care puteți participa în funcție de preferințe.

Și cei care preferă petrecerile locul ideal în care să meargă este Cotton Pub by Night. Distracția este asigurată și în aceste zile, așa că vineri trebuie să fiți acolo când se dă start-ul, la ora 22. JayKo este cel care va urca la platane.weekend de sărbătoare - ce evenimente aduce iepurașul la sibiu

Sâmbătă, în noaptea de Înviere va fi închis, dar de duminică seara toată lumea se întoarce la ora 22 în cel mai tare pub din oraș. JayKo va fi cel care va ura petrecăreților Sărbători Fericite! și va da drumul distracției. Rezervarea unei mese se poate face la telefon 075226886.

Târgul de Paști din Piața Mare va fi deschis până în data de 10 aprilie, așa că dacă încă nu ați ales un cadou pentru cei dragi mai e timp. Aici veți găsi aranjamente specifice sărbătorii, dar și foarte multe lucruri hand made. Detalii aici.

Dacă însă după mesele copioase simțiți nevoia de mișcare, se aranjează și asta. La Arena Platoș este deschis și încă se poate schia, dar sunt pregătite și altfel de activități. Detalii aici.

weekend de sărbătoare - ce evenimente aduce iepurașul la sibiuO plimbare nu strică niciodată, și cel mai frumos loc în care se poate face asta este Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. În aceste zile de sărbătoare are un program special, la fel ca și restul muzeelor ASTRA. Detalii aici.

weekend de sărbătoare - ce evenimente aduce iepurașul la sibiu

Și cum e sărbătoare și se mai bea câte un păhărel ici, unul colo, cel mai indicat ar fi să folosiți mijloacele de transport în comun. Vor circula, dar după un program special. Traseele și orarul complet, aici.

Ultima oră

Comentariul meu