video victorie mare cu timișoara. s-a cântat din nou ’’cine e pe primul loc! sibiul e! sibiul e!’’
Foto: CSU Sibiu / Facebook

CSU Sibiu s-a impus vineri seară acasă cu Timișoara, arătând că înfrângerea usturătoare de la Oradea de etapa trecută, a fost un accident. Sibiul a câștigat în meciul ce contează pentru grupa 1-6, cu 74 : 64 (21 – 9 10 – 22 21 – 18 22 – 15).

Meciul cu Timișoara a fost așa cum ne-am așteptat. Sibiul s-a întors în fața propriilor fani cu dorința de a arăta că înfrângerea de la Oradea a fost un duș rece bine asimilat, iar bănățenii au venit în Sala Transilvania deciși să învingă, mizând și pe o evoluție de orgoliu a foștilor sibieni Calotă și Mijajlovic.
CSU a început excelent partida și după primul sfert avea 12 puncte avantaj. A urmat însă sfertul doi în care cei timișorenii au recuperat diferența și la pauză a fost 31-31. După pauza mare însă Sibiul a jucar mai convingător. Dan Fleșeriu l-a introdus inspirat în teren pe Bogdan Popescu, iar veteranul nostru nu i-a trădat încrederea și a fost sufletul și flacăra Sibiului pe parchet.
Laser a evoluat și el excelent și ne-a scos de câteva ori, dar de remarcat este și evoluția lui Durrell Pratt. S-a terminat 74-64, iar sala a scandat din nou la unison: CINE E PE PRIMUL LOC? SIBIUL E! Urmează acum un meci așteptat de fiecare dată cu maxim interes de către toți suporterii. Evoluăm miercurea viitoare la Cluj, cu U, acolo unde ultima dată ne-am impus clar. În cazul unui succes, Sibiul își consolidează poziția de lider al campionatului.

CSU:
Davis 3, Williams 8, Pratt 12, Dragoste 4, Paliciuc 3, Laser 23, Popescu 5, Cooper 9, Kinnard II 7.

Vedeți mai sus înregistrarea meciului!

Mai sus declarația lui Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU, după meci.

Ultima oră

Comentariul meu