video fc hermannstadt, victorie categorică la suceava. sibiul e în grafic

FC Hermannstadt a reușit să învingă vineri după amiază în partida disputată la Suceava. Gruparea sibiană s-a impus cu 3-0 și s-a distanțat la opt puncte de locul trei.

Echipa lui Alex Pelici a câștigat clar partida disputată în deplasare înainte de Paște. Sibienii s-au impus cu 3-0 prin reușitele lui prin golurile lui Radu Crişan (38), Cosmin Neagu (63) şi Ştefan Blănaru (82).
Radu Crişan a deschis scorul cu o lovitură de cap din 10 metri, după un corner executat de Tătar şi o ieşire hazardată a lui Began, iar Neagu a făcut 2-0 în minutul 63. A fost o acţiune în flancul drept, Coman a centrat în centru, Bogdan Rusu preia în faţa careului mic, pivotează şi pasează mai departe în stânga la Cosmin Neagu, care pune latul şi trimite sub transversală, pe lângă Began şi pe deasupra capului lui Konate, sărit să respingă de pe linie.
Scorul final l-a stabilit Ștefan Bălnaru care a înscris cu latul din șase metri. Bucuria de la final în vestiar a fost una pe măsură.

https://youtu.be/wA6E-ky3a9w

Grație acestei victorii FC Hermannstadt a făcut 65 de puncte și are acum cu opt mai multe decât ocupanta locului trei, Chindia Târgoviște și cu trei mai puține decât Dunărea Călărași. Următorul meci este pe 14 aprilie, acasă de la 11.30 cu Luceafărul Oradea.

Ultima oră

Comentariul meu