”magicienii” nunților - best weddings sibiu transformă visul oricărei mirese în realitate

Fetițele și mai apoi domnișoarele își proiectează ziua nunții cu mulți ani înainte de a avea loc. Știu exact cum vor să arate, ce flori le vor împodobi ziua, simt atmosfera. Dar, cu cât se apropie ziua cea mare cu atât li se pare mai greu de realizat ceea ce și-au închipui ani la rând. Atunci este momentul să intervină Best Weddings Sibiu, unii dintre cei mai buni organizatori de nunți și evenimente din oraș. După câteva ore cu ei vor ști exact ce au de făcut, iar mireasa poate răsufla ușurată la un spa, de exemplu…

Experiența și colaborarea sunt cheia
Cei de la Best Weddings Sibiu au intrat pe piața organizării de evenimente din Sibiu în urmă cu cinci ani. Suficient timp pentru a aduna experiență și a învăța că miresele sunt cele care trebuie mulțumite în primul rând, iar colaborarea cu ele este deosebit de importantă. ”Dacă spunem o mireasă agitată este un pleonasm. Așa că am învățat cum să ne descurcăm cu situațiile acestea. Știm ce să le spunem mireselor ca să fie liniștite că dacă apelează la noi totul va ieși așa cum își doresc. Este important să vină la noi din timp, și asta pentru că, de exemplu, deja avem rezervări pentru anul viitor, aproape complet. Dacă vin cam cu un an înainte, stabilim în mare ceea ce doresc, iar apoi, cu aproximativ două luni înainte de eveniment, ultimele detalii”, spune Alexandru Gorda, managerul Best Weddings Sibiu.

”magicienii” nunților - best weddings sibiu transformă visul oricărei mirese în realitate

”magicienii” nunților - best weddings sibiu transformă visul oricărei mirese în realitate

Organizare de la A la Z
De ce ar trebui aleși cei de la Best Weddings dintre toți organziatorii de nunți? Pentru că aici se găsesc toate serviciile necesare unui astfel de eveniment. ”Noi avem absolut toate serviciile integrate. Adică nu căutăm în altă parte un fotograf, o florărie….Noi putem începe de la căutarea și închiriatul sălii până la cel mai mic detaliu. Serviciile foto-video sunt oferite de noi, colaborăm cu un laborator pentru torturi, candy-bar-ul îl facem noi. La fel, dacă mirii își doresc covor roșu pentru intrare noi îl avem deja, nu trebuie căutat în alte părți, noi aducem și băutura. Avem contacte cu impresarii artiștilor, și putem chiar să îi aducem pentru un program artistic, dacă se dorește”, spune managerul.

”magicienii” nunților - best weddings sibiu transformă visul oricărei mirese în realitate

Toate aceste servicii sunt coordonate de trei echipe de wedding planneri. ”Într-o zi noi putem organiza trei nunți, pentru că avem trei echipe care se ocupă de așa ceva, specializați în organizarea de nunți. Cu ei cuplurile vor lucra de la început până în ultima secundă a evenimentului”, spune Alexandru Gorda.

”Specialitățile” Best Weddings Sibiu
Pe lângă experiență și profesionalism, pe cei de la Best Weddings îi recomandă niște detalii care fac diferența. Fără alte bătăi de cap tot ei pot aduce fântâna de ciocolată, atât de cerută la evenimente. ”Avem și un bar mobil, cu barmani care nu doar că servesc băutura invitaților, ci fac și atmosferă. Se pot prepara tot felul de cocktailuri, avem oferte multiple. Barmanii intră printre invitați, dansează cu ei, se produce o atmosferă frumoasă, iar barul devine în anumite momente centrul de atracție”, spune Alexandru.

”magicienii” nunților - best weddings sibiu transformă visul oricărei mirese în realitateFlorile sin silicon, mega fița momentului
Și am lăsat la final ce e mai bun. Best Weddings Sibiu sunt cei mai tari în ceea ce privește aranjamentele florale. Nu folosesc flori naturale, și nici pe cele din hârtie, ci unele din silicon și mătase. ”Acest gen de flori sunt foarte cerute în ultimul timp, sunt ultima modă. Le comandăm din Olanda, iar clientul poate alege orice își dorește. Sunt flori din silicon care reproduc fidel orice tip de floare, de culoare…Oricine le vede trebuie să se uite foarte atent ca să își dea seama că nu sunt naturale”, explică Alexandru.

Pe lângă aspectul absolut natural, foarte important este și prețul, mult mai scăzut față de un aranjament din flori naturale. ”Un alt lucru specific nouă

”magicienii” nunților - best weddings sibiu transformă visul oricărei mirese în realitate

este faptul că lucrăm cu aranjamente foarte mari. Sunt din ce în ce mai cerute, pentru că dau un alt aer sălii de nuntă. Un buchet de pe masa invitaților ajunge și la 1,20 metri circumferință. Un astfel de aranjament din flori naturale costă undeva la 700-800 de lei. La noi prețul de închiriere este de câteva ori mai mic”, spune managerul Best Weddings.

Aceleași flori sunt folosite și pentru foto corner. ”Avem cinci variante din foto corner, cu aranjamente deosebite, tot din flori de silicon, avem fotolii realizate din aceste flori. Pentru intrarea în sală punem la dispoziție niște arcade foarte mari, aranjamente de dimensiuni mari care arată foarte bine”, spune Alexandru.

Rochie de mireasă cadou
Încă un motiv pentru care mirii trebuie să bată palma cât mai repede cu cei de la Best Weddings Sibiu: au 30 de rochii de mireasă pe care le vor oferi cadou celor care vor încheia un contract în perioada următoare. O parte din ele sunt deja promise, așa că nu mai stați pe gânduri.

”magicienii” nunților - best weddings sibiu transformă visul oricărei mirese în realitate

Și pentru că mirii vor fi cu siguranță mulțumiți de cum a fost organizată nunta lor, pot reveni al Best Weddings Sibiu pentru petrecerea de botez, iar când proaspăta mămică se va întoarce la muncă, pentru petrecerile de acolo, tot Best Weddings este soluția, la fel ca și pentru aniversări, petreceri. Mai multe detalii găsiți pe Pagina de Facebook – Best Weddings Sibiu sau puteți să sunați la numărul de telefon 0744.184.072.

Ultima oră

Comentariul meu