update video - victorie la limită pentru fc hermannstadt. sibiul rămâne pe loc de promovare!

Sibiul continuă cursa spre liga 1. Echipa lui Alex Pelici a obținut sâmbătă după amiază o nouă victorie pe stadionul Municipal. FC Hermannstadt s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Știința Miroslava.

Băieții lui Pelici merg bine în liga 2. Gruparea sibiană avea nevoie de victorie pentru a rămâne în plasa liderului Dunărea Călărași și pentru a menține și ecartul de patru puncte față de ocupanta locului trei, Chindia Târgoviște.
Sibienii au dominat autoritar prima repriză și au atacat din primele minute poarta lui Târnovanu. Atacurile s-au concretizat în minutul 19, atunci când căpitanul Dâlbea a prins un șut extraordinar de la peste 20 de metri, mingea ajungând în vinclul porții echipei ieșene.

Rusu a avut și el câteva ocazii, dar până la pauza mare tabela nu a mai suferit modificări.

Repriza a II-a a fost mai animată.

Oaspeții au îndrăznit și ei mai mult, dar marile ocazii le-a avut tot Sibiul. Tătar a tras puțin pe lângă la mijlocul mitanului secund, după o fază personală de toată frumusețea.
Corban putea să egaleze în minutul 78, dar după ce a driblat aproape toată apărarea lui Pelici, a trimis modest pe jos, direct în brațele lui Niga.

YouTube video

S-a terminat 1-0 și Sibiul rămâne pe doi, cu 62 de puncte, tot atâtea având și Dunărea Călărași, echipă care însă evoluează duminică cu UTA Arad. FC Hermannstadt joacă etapa viitoare la Suceava cu Foresta.

DECLARAȚII DUPĂ MECI

 

Ultima oră

Comentariul meu