video - victorie de aur pentru csu. la final s-a cântat ’’cine e pe primul loc? sibiul e! sibiul e!’’
FOTO: CSU Sibiu / Facebook

CSU Sibiu s-a impus vineri seară în fața celor de la Steaua la capătul unui meci cum rar am văzut în acest sezon în Sala Transilvania. Sibiul a învins cu 78 : 76 (21 – 20 21 – 20 11 – 21 25 – 15), iar echipa lui Dan Fleșeriu rămâne neînvinsă pe teren propriu.

Sibiul e pe primul loc și merită din plin această poziție. CSU a demonstrat vineri seară (încă odată), că se poate bate de la egal la egal cu toate echipele din grupa 1-6 și mai mult, că poate să aspire la un loc mai fruntaș decât sezonul trecut.
Steaua a venit în Sala Transilvania chitită să ne producă primul eșec de acasă în acest sezon. Bucureștenii au început mai bine meciul și s-au aflat la timonă, dar Pratt&co au ținut aproape. Am terminat primele 10 minute cu un punct avantaj, iar până la pauza mare l-am dublat și am intrat la vestiare în avantaj, 42-40.
Sfertul trei ne-a fost nefast. Steliștii s-au apărat bine, iar în atac Baciu ne-a ”căpăcit” când nici nu ne așteptam și cu 10 minute înainte de final oaspeții aveau opt puncte avantaj. Nici începutul sfertului patru nu ne-a fost prea la îndemână. Au urmat însă opt minute în care Laser, Pratt și mai ales Williams au jucat MAGISTRAL. Ultimul dintre ei a fost ca un leu eliberat din cușcă, iar Laser a fost LASER și a înscris dintr-o poziție incredibilă când mai erau 7 secunde din meci. Oaspeții nu au mai putut face nimic și au părăsit Sala Transilvania, așa cum au făcut toate echipele ce au trecut pe aici în acest sezon: ispășiți, cu capul plecat și înfrânți.
Ai noștri au fost din nou ca brazii, iar sala a cântat la unison un refren care ne place atât de mult: ’’Cine e pe primul loc? Sibiul e! Sibiul e!’’.
Mergem acum la Oradea, iar meciul nu va fi ușor. De altfel nici un meci din grupa 1-6 nu e ușor…

CSU:
Davis 2, Williams 11, Pratt 17, Dragoste 5, Paliciuc 2, Laser 21, Cooper 6, Kinnard II 14.

Vedeți mai jos aspecte din meci

 

Ultima oră

Comentariul meu