super evenimente în weekend la sibiu - începe târgul de paște. super party la cotton pub
Foto Sebastian Marcovici

Începe un week-end ce se întinde pe două luni. Ei, nu va ține chiar atât, doar că ultima zi din martie și prima din aprilie s-au ”înghesuit” în acest final de săptămână. Așa că trebuie neapărat marcat evenimentul. Și propuneri pentru timpul liber sunt, doar trebuie alese în funcție de gusturile fiecăruia.

Cotton Pub by Night dă start-ul distracției din week-end. Vineri e doar încălzirea pentru ziua de sâmbătă, când mega show-ul cu un mega DJ garantează o mega distracție. De la ora 22.00, duo-ul Dirty Nano intră în scenă pentru o noapte memorabilă. Tinu Vidaicu si George Hora, cei doi artiști din spatele acestui concept, anunță cel mai mare party din oraș, de la care nu poți să lipsești. super evenimente în weekend la sibiu - începe târgul de paște. super party la cotton pubVa fi seara în care beat-urile deep house sunt duse la un alt nivel. ’’Știm de pe acum, atmosfera se va întreține singură la un moment dat. Seara va fi una electrică și plină de energie care probabil va ridica lumea la dans pentru încă o sâmbătă frumoasă alături de noi’’, spun cei de la Cotton Pub.

Nu e de ratat așa ceva, așa că sunați repede la 075226886 și rezervați unul din locurile libere. Intrarea e 20 de lei. Detalii aici.
În acest final de săptămână se catolicii sărbătoresc Paștele, urmând ca săptămâna viitoare să fie Paștele Ortodox. Iepurașul trebuie să fie bogat pentru ambele evenimente, așa că este neapărat să treacă prin Sibiu. Și asta pentru că vineri se deschide Târgul de Paști din Piața Mare. Va găsi aici cele mai potrivite cadouri. Detalii despre eveniment, aici.
Încă un loc potrivit de unde Iepurașul se poate aproviziona este Forumul German, acolo unde are loc o nouă ediție a Creative Buzz, târgul de hand-made. Detalii despre eveniment, aici.

super evenimente în weekend la sibiu - începe târgul de paște. super party la cotton pub
FOTO: csusibiu.ro

Vineri după amiază sunteți invitați la baschet. CSU Sibiu joacă în grupa valorică 1-6 cu cei de la Steaua. Partida are loc la Sala Transilvania de la ora 18.00.
Sâmbătă la ora 12.00 FC Hermannstadt continuă cursa pentru promovarea în liga 1. Sibienii joacă pe Municipal cu cei de la Știința Miroslava.super evenimente în weekend la sibiu - începe târgul de paște. super party la cotton pubConstantin Chiriac are un nou interlocutor în cadrul evenimentelor speciale FITS- pe Dragoș Buhagiar. Întâlnirea „Spațiul teatral. Energie. Tehnică. Poezie.”are loc vineri, de la ora 18, la Librăria Habitus. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Încurcă-i drace!” după Ray Cooney este piesa de teatru ce se va juca vineri și sâmbătă la Teatrul Radu Stanca. Ambele reprezentații vor începe la ora 19 și vor dura o oră și 40 de minute. Un bilet costă 15 și 20 de lei.super evenimente în weekend la sibiu - începe târgul de paște. super party la cotton pub
Atelierul de…meșterilit este programat sâmbătă dimineața de la ora 10 și 12. La Teatrul Gong sunt așteptați copiii cu vârste între 6 și 10 ani. Vor petrece o oră și 30 de minute sub coordonarea Aureliei Călinescu.
Tot la Teatrul Gong, sâmbătă, de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11 vor avea loc reprezentații ale piesei ”Puiul de lebădă”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 8 ani și durează 60 de minute.
Cupa Interstar are loc la Sibiu sâmbătă și duminică. Micii fotbaliști pot fi încurajați. Detalii despre competiție, aici.
Festivalul peștelui durabil” este un eveniment pentru pasionații de gătit ce se va desfășura sâmbătă și duminică la Hotel Ramada. La concurs va fi prezent și cunoscutul bucătar Radu Zărnescu, care va coordona o competiție de live cooking, însoțită de o degustare de vinuri.super evenimente în weekend la sibiu - începe târgul de paște. super party la cotton pub
Duminică la Vurpăr are loc Târgul de ovine crescute ecologic. Va fi desemnat și cel mai frumos exemplar, ia organizatorii anunță un eveniment cu muzică, voie bună și gustări tradiționale. Detalii aici.
Week-end-ul se încheie cu ”Iubire cu năbădăi” de de Marc Camoletti, spectacolul de la Radu Stanca. Va începe duminică la ora 19 și durează o oră și 30 de minute. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu