sibienii au dovedit încă o dată că iubesc muzica bună – la concertul blue noise

Luni, 26 martie 2018, la Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu a avut loc ultimul concert al primei ediții a Stagiunii ICon Arts @ Biblioteca ASTRA, susținut de trupa Blue Noise.

Pentru a cincea oară în această stagiune, Sala Festivă a fost plină, iar sibienii au dovedit încă o dată cât de mult iubesc muzica bună, publicul fiind cucerit de prestația impecabilă a celor șase muzicieni.
Ana Maria Alexa (soprană), Elena Moroșanu (mezzo soprană), Ana Cristina Leonte (alto), Mihail Grigore (tenor), Bogdan Tudor (bas) și Denis Bolborea (beatbox, soundbox) s-au remarcat și de această dată prin calitățile interpretative excepționale și abordarea muzicală inovativă. Under Pressure, Prime Time, Bumble Bee, Love Won’t Run sau Dor de viață sunt câteva dintre melodiile care au încântat publicul prin originalirare, naturalețe și rafinamentul interpretării. A fost un concert din care nu au lipsit buna dispoziție și bucuria întâlnirii cu muzica a capella, capabilă să transmită emoții profunde, deși pe scenă nu a fost prezent nici un instrument muzical.sibienii au dovedit încă o dată că iubesc muzica bună – la concertul blue noise„Avem plăcerea de a avea pe scena Sălii Festive artiști români deosebit de talentați. Ei aduc de fiecare dată, în cadrul acestei Stagiuni inedite, frumusețea muzicii interpretate autentic. Adresăm mulțumiri publicului și artiștilor care au concertat în această stagiune” a spus Silviu Borș, manager al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.
Organizatorii promit reluarea Stagiunii ICon Arts @ Biblioteca ASTRA și în toamna acestui an, păstrând formatul și invitând artiști de valoare, în cadrul programului derulat de UCIMR „Oportunități la tine acasă” prin care sunt promovați tinerii artiști excepționali din România. De asemenea, Biblioteca Județeană ASTRA va organiza în cadrul concertelor următoare expoziții inedite din colecțiile sale, în consonanță cu tematica fiecărui eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu