Iepurașul de Paște a lăsat 1.000 de cadouri pentru vizitatorii Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu dă startul campaniei de Paște pentru vizitatorii săi. Începând de mâine și până în Ajunul Învierii, cumpărăturile din centrul comercial pot aduce noi ocazii de shopping. Nu mai puțin de 1.000 de premii instant au fost pregătite de către Iepurașul de Paște, aproape jumătate sub formă de vouchere de cumpărături.

Astfel, vizitatorii care fac cumpărături de minimum 150 de lei în magazinele din cadrul Shopping City Sibiu, pot merge la Biroul de Informații cu bonurile fiscale emise în aceeași zi, pentru a primi unul dintre următoarele cadouri:
– 480 vouchere de cumpărături a câte 30 și 20 de lei (Escudo, C&A, Feeling, Poema, Amely, Kenvelo, Lee Cooper, Benvenuti, Yves Rocher, KitchenShop și Noriel Toys)
– 200 iepurași de pluș
– 200 cosmetice Douglas (mască de păr și balsam de buze)
– 70 specialități de Paște (50 pachete Auchan – cozonac și vin si 20 de bucăți de pască, oferite de Carrefour)
– 50 decorațiuni (20 perne decorative oferite de Danoti și 30 decorațiuni de Paște, oferite de Nobila Casa)

În plus, campania de Paște include, în perioada 2 – 7 aprilie, și un delicios târg de bunătățuri tradiționale, în Galeria Carrefour. Tot aici, vizitatorii se vor putea inspira pentru amenajarea casei de Paște, cu decorațiuni specifice.
Și, fie că sunt adulți, fie că sunt copii, toți vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia, pe 5 și 6 aprilie, să descopere tainele încondeierii de ouă, de la meșterii populari din zona Paltin-Bucovina. Atelierele vor fi susținute de 2 specialiste în intervalul orar 17:00 – 19:00, tot în cadrul Galeriei Carrefour.
Mai multe detalii pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu