cel mai tare party din oraș - dirty nano vin la coton pub

Weekend-ul acesta nu trebuie să ratezi cea mai tare petrecere din Sibiu. Cei de la Cotton Pub îi au invitați pentru sâmbătă seară pe Dj-ii care formează duo-ul Dirty Nano. DJ Arias fac ”încălzirea” în deschidere.

Nu rata seara de sâmbătă la Cotton Pub By Night. Cocheta locație de pe Rațiu la numărul nou, vibrează din nou. Primăvara începe oficial cu o super petrecere: Dirty Nano in za house!
Tinu Vidaicu si George Hora, cei doi artiști din spatele acestui concept, anunță cel mai mare party din oraș, de la care nu poți să lipsești. Va fi seara în care beat-urile deep house sunt duse la un alt nivel. ’’Știm de pe acum, atmosfera se va întreține singură la un moment dat. Seara va fi una electrică și plină de energie care probabil va ridica lumea la dans pentru încă o sâmbătă frumoasă alături de noi’’, spun cei de la Cotton Pub.
Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei doi artiști care trag ’’sforile’’ din spatele pseudonimului Dirty Nano și își strâng în jurul lor un cult muzical la 120 BPM. Aceștia sunt extrem de apreciați în toată țara, iar petrecerile la care cei doi participă au succes garantat. cel mai tare party din oraș - dirty nano vin la coton pubȘi ca să fie o seară cu distracție garantată, fetele de la ARIAS vin să dea și ele o mână de ajutor băieților de la Dirty Nano.

Așadar sâmbătă, 31 martie, de la ora 22.00 sunteți așteptați la Cotton Pub. Intrarea este 20 de lei de persoană. Puteți să vă rezervați o masă la telefon: 0752.268.866.

Ultima oră

Comentariul meu