video - senatorul mircea cazan a făcut lobby pentru primăria sibiu printr-o interpelare în plenul senatului
Foto Arhivă

Senatorul PNL de Sibiu, Mircea Cazan, a susținut în Senat un proiect de lege ce prevede transferarea unor terenuri din domeniul statului în domeniul primăriei Sibiu.

YouTube video

“Prin prezenta inițiativă legislativă propunem transferul unor suprafețe de teren din domeniul public al statului si din administrarea Administrației Naționale “Apele Române” în domeniul public al municipiului Sibiu si în administrarea Consiliului Local Sibiu.
Municipiul Sibiu vrea să investească în anumite proiecte publice cu finanțare din fonduri europene.
Proiectul de lege are în vedere amenajarea malurilor râului Cibin, prin realizarea de piste de biciclete, alei de promenadă cu bănci, locuri de relaxare si iluminat public.
Dacă aceste suprafețe de teren, înregistrate ca maluri si albii majore, nu vor fi trecute în domeniul public al municipiului Sibiu si în administrarea Consiliului Local Sibiu, proiectul nu va fi eligibil pentru fonduri europene si nu va putea fi pus în aplicare.
Vă propun să susțineți acest proiect legislativ si vă reamintesc că el a fost inițiat de colegii deputați de Sibiu de la toate partidele PSD, PNL, USR si FDGR.”, a fost interpelarea senatorului Mircea Cazan.

Ultima oră

Comentariul meu