un nou gen de turism ia amploare în românia. trendul prinde și la sibiu

Libertate, spontaneitate, comuniune cu natura… Acest gen de turism este pentru cei care vor să guste stilul de viață Nomad, bucurându-se în același timp de confortul unei locuințe pe roți. Un cuplu din Sibiu care iubește călătoriile s-a gândit să împărtășească experiența aceasta, așa că au pus bazele unei afaceri de închiriere de autorulote.

Nomad Caravan ofera autorulote ideale în concediul de vară, pe malul mării sau a unui lac, la munte sau într-o pădure umbroasă. Orice hobby ar avea, de la înot în mare, ciclism, pescuit, până la drumeții pe cărări de munte, turiștii se pot bucura din plin. Și nici o vârstă nu este nepotrivită pentru a hoinări într-o autorulotă; vârstnicii pot căuta un loc de campare liniștit, tinerii un loc boem sau energia muzicii rock, iar copiii…copiii sunt cei mai încântați de aceste aventuri indiferent de locul de campare ales.
Dar autorulotele Nomad nu sunt potrivite doar vara, ci și iarna. Echipate cu sisteme de încălzire, ele asigură confortul turiștilor și la temperaturi negative. Imaginați-vă un concediu la ski plecând dimineața la pârtie din micuța căsuță pe roți.un nou gen de turism ia amploare în românia. trendul prinde și la sibiu
Nomad Caravan se implicp în răspandirea turismului cu autorulota, oferind turiștilor români aceleași servicii ca în vestul Europei, unde exista o cultură pentru acest gen de concedii.
‘’Suntem foarte entuziasmați de acest mod de traveling și sperăm să contribuim la descoperirea acestui mod aventuros de a călători de cât mai mulți români” a declarat Miruna, cea care alături de soțul ei a pus pe picioare mica afacere de la Sibiu.

Hotelul pe roți perfect pentru oricine
Nomad Sibiu oferă spre închiriere autorulote noi, inmatriculate 2017, pentru 4 sau 6 persoane.
Vacanțele cu autorulota sunt cel mai nou trend în țara noastră în materie de traveling, un mod de a călători unde vrei, când vrei și cum vrei, ceea ce se potrivește foarte bine stilului de viață modern, adaptabil. un nou gen de turism ia amploare în românia. trendul prinde și la sibiuAutorulota este ideală pentru tururi, pentru cei care își doresc mobilitate, dar să se bucure în același timp de confortul și facilitățile unei locuințe. Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul www.nomad-caravan.ro sau pe pagina de Facebook Noman Caravan.

Ultima oră

Comentariul meu