fostul director al sibiu jazz festival, arestat. alcoolemie de 2,35 la volan!
Foto: Justitiarul Sibian

Hilarius Johannes Konstantin Schimdt a fost reținut de polițiștii sibieni pentru 24 de ore, după ce a fost prins beat la volan și cu alcoolemie record. Omul a mai fost condamnat odată la închisoare de 6 luni cu executare pentru coducere fără permis.

Hilarius Johannes Konstantin Schimdt, a fost dus luni după amiază în arestul IPJ Sibiu, după ce weekend-ul trecut, pe 24 martie, a fost depistat la volan cu dreptul de a conduce anulat și emana halenă alcoolica. Pentru că nu a putut să sufle în etilotest la cât de beat era, Schimdt a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Rezultatul a fost unul aproape halucinant. Polițiștii l-au reținut acum pentru 24 de ore. ”În cursul acestei zile, în urma transmiterii de către unitatea medicală a rezultatului testului toxicologic, 2,35 g/l alcool pur în sânge, față de persoana în cauza s-a dispus reținerea 24 de ore pe baza de ordonanță”, spun cei de la IPJ Sibiu.
Schimdt a fost prins băut la volan sâmbăta trecută în jurul orei 14.30. – DETALII AICI!
Sibianul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având acest drept anulat, respectiv conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu. Hilarius Johannes Konstantin Schimdt, figurează în prezent ca și coordonator al departamentului artistic de la Sibiu Jazz Festival.

Ultima oră

Comentariul meu