sala transilvania celebrează ora pământului alături de sportivii sibieni

De „Ora Pământului”, Sala Transilvania a provocat mai mulți sportivi sibieni să se conecteze cu natura, alăturându-se astfel celei mai mari mișcări de mediu din lume.

Sâmbătă, 24 martie, în întreaga lume se celebrează „Ora Pământului”, acțiune prin care se încurajează implicarea în protejarea resurselor și a naturii. Mici și mari, în kimono, echipament de baschet sau handbal, sportivii sibieni s-au unit la Sala Transilvania pentru a transmite un mesaj: „Go Green – Connect2Earth!”.
Sala Transilvania din Sibiu s-a alăturat celei mai mari mișcări de mediu din lume, „Ora Pământului”, împreună că mai mulți sportivi sibieni, care au afișat un banner pentru a transmite tuturor un mesaj: „Go Green – Connect2Earth”, acesta fiind sloganul campaniei din acest an. „Ora Pământului” a fost organizată pentru prima dată de către World Wide Fund for Nature la Sydney, în Australia, pe 31 martie 2007. Peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemelor climatice. Astăzi, mesajul este același, peste tot în lume. Cei care se aliniază mișcării vor să evidențieze faptul că problemele cauzate de schimbările climatice și de extra-consum sunt atât de grave, actuale și complexe, încât este nevoie urgentă de acțiune, la nivel global.

Stingem lumina, telefoanele și televizoarele
În această seară, reprezentanții Sălii Transilvania și sportivii sibieni vor stinge lumina timp de o oră, între 20:30 și 21:30, ca o promisiune simbolică față de planetă și natură. „Vrem nu numai să stingem lumina pentru o oră, ci să ne schimbăm comportamentul pentru un impact mai mic asupra naturii. Chiar dacă Sala trebuie să își desfășoare activitatea în seara aceasta, acasă, între 20:30 și 21:30, fiecare dintre noi vom stinge lumina și televizoarele și ne vom închide telefoanele”, a declarat Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania.

Sportul sibian, împreună pentru „Ora Pământului”
Tineri și copii din numeroase ramuri sportive din Sibiu s-au alăturat acțiunii organizată de Sala Transilvania. Au participat Daniel Relinschi – CSU Sibiu, Antonio Timoftă – CSU Sibiu, Paul Bogdan – CSU Sibiu, Vladimir Geangu – Urban Samurai, Emanuelle Muntean – PUMA Club Sibiu, Vlad Văcariu – PUMA Club Sibiu, Ionuț Muntean – CSM Box Sibiu, Dan Ovidiu – CSM Box Sibiu, Robert Carpovici – ALPHA Basketball Sibiu, David Dinescu – ALPHA Basketball Sibiu, Andra Nicula – CSS Baschet Sibiu, Camelia Comșa – CSS Baschet Sibiu, Nicol Bogdan – CSS Baschet Sibiu, Andrei Sora – Handbal Club Sibiu, Lucian Albu – CSS Sibiu, Paul Bud – Hard Workout Club Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu