hc sibiu câștigă partida de la sighișoara

Handbal Club Sibiu se întoarce cu o victorie de la Sighișoara. Handbaliștii sibieni au câștigat partida din etapa a XVI-a a Diviziei A, învingând pe CNE Sighișoara cu scorul de 30-28.

Așa cum se așteptau, handbaliștii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au avut parte de un meci dificil la Sighișoara. Formația gazdă a început mai bine partida, terminând prima repriză în avantaj, scor 18-14.
CNE Sighișoara a reușit primul gol după revenirea de la vestiare, însă HC Sibiu a fost mai motivată și a egalat rapid, după un parțial de 5-1, scor 19-19. Cele două formații au mers cap la cap în repriza secundă, cu două minute înainte de finalul partidei tabela indicând egalitate: 28-28. Din fericire, handbaliștii sibieni au gestionat mai bine finalul și au închis tabela la scorul de 30-28.
„A fost o partidă grea, așa cum ne așteptam. Am mers la Sighișoara cu gândul că ne așteaptă un meci dificil și așa a și fost, mai ales în prima repriză, când ei s-au desprins la 4 goluri. Mă bucur că am fost mai atenți în partea secundă, am reușit să revenim, iar finalul ne-a aparținut nouă. Este o victorie care ne bucură mult, mai ales că ne așteaptă și alte meciuri grele”, a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu.
Cei mai buni marcatori ai HC Sibiu au fost Adrian Pasere și Robert Fekete, ambii cu câte 7 reușite. Pentru formația sibiană au mai marcat Lucian Apolzan 5 goluri, Robert Micloș 5, Răzvan Briotă 3, Mihai Blaga 2, Bogdan Verza 1.
După victoria de la Sighișoara, HC Sibiu continuă pe locul 5 în clasamentul Seriei B, cu 24 de puncte. Următoarea partidă în campionat va avea loc pe 15 aprilie, handbaliștii sibieni urmând să primească vizita celor de la CS Universitatea Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu