video foto - sibiul blocat de nămeți. imaginile din trafic sunt elocvente
foto: arhivă

Noul val de ninsori nu ocolește nici Sibiul. Chiar dacă se acționează cu nouă utilaje în teren, traficul rutier este anevoios, iar străzile sunt acoperite de zăpadă. Urmăriți imaginile transmise în direct în această dimineață.

Parcă vedem același film în reluare. Ne referim la cel legat de deszăpezirea din Sibiu. Cum a nins puțin mai tare, străzile au fost acoperite de zăpadă, iar utilajele firmei Terra Building nu fac față chiar și pe străzile principale. Pe arterele cu trafic mai intens se circulă parcă puțin mai bine, dar pe cele secundare este dezastru.
Un reporter Ora de Sibiu a parcurs cu mașina un traseu care a inclus atât străzi principale cât și secundare. În drumul său a întâlnit și două utilaje de la deszăpezire. Concluzia este însă că se circulă extrem de anevoios, iar asta pentru că străzile sunt acoperite cu zăpadă.video foto - sibiul blocat de nămeți. imaginile din trafic sunt elocvente

Nouă utilaje deszăpezesc oficial Sibiul
Municipalitatea sibiană susține că în oraș se intervine cu utilaje de la deszăpezire încă de la miezul nopții de joi spre vineri. ’’Echipele firmei de deszăpezire ​intervin​ în teren de la miezul nopții, de când a început să ningă. In prezent se intervine în oras cu 9 autospeciale cu plug pentru a îndepărta cei peste 10 cm de zăpadă depusă. Pe principalele artere, pe poduri și în pante s-a intervenit deja, utilajele continuând activitatea în teren’’, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Urmăriți mai sus imaginile transmise live din trafic de către oradesibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu