e final de săptămână. evenimentele de neratat în sibiu

Urmează un week-end care încă nu s-a hotărât dacă e de iarnă sau de primăvară, așa că cel mai bine ar fi să îl lăsăm cu dilemele, iar noi să profităm din plin de evenimentele organizate în oraș. Ca de obicei, fiecare gust este satisfăcut.

Și ca să simțiți cu adevărat că e week-end, cel mai bine ar fi să petreceți în cel mai tare loc- Cotton Pub by Night. Urmează nopți incendiare, pentru că atmosfera va fi întreținută de DJ XTZ și DJ Sorin. Și ca să aveți unde să vă odihniți după atâta distracție sunați repede la 0752268866 și rezervați-vă o masă.e final de săptămână. evenimentele de neratat în sibiu

Ziua Poliției Române este sărbătorită atât la Sibiu, cât și la Agnita. Programul evenimentelor, aici.

Teatrul Radu Stanca începe o microstagiune care va aduce în fața sibienilor 8 piese într-o săptămână. Acestea se vor juca atât pe scena teatrului, cât și pe cea a Studioului CAVAS. Programul complet aici.

Atelierul de…Meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă dimineața, la Teatrul Gong. De la ora 10 și 12 coordonatorul Aurelia Călinescu îi va ține ocupați pe cei cu vârste între 6 și 10 ani, pentru că lor le ste recomandat atelierul. Durează o oră jumătate.

Și dacă tot ajung la Teatrul Gong copiii îi pot ruga pe părinți să le cumpere un bilet la piesa de teatru ”Greierele aproape faimos”. Va avea trei reprezentații: sâmbătă de la orele 11 și 18, iar duminică de la ora 11. Piesa durează 50 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Duminică, de la ora 17, în Sala oglinzilor a Sediului FDGR va avea loc un recital de violă cu Vlad Raceu, și pian cu Monica Florescu.

Cercul Militar se va transforma și el în scenă pentru piesa de teatru ”Central Park” de Woody Allen. Din distribuție fac parte Florin Busuioc, Andreea Grămoșteanu, Bogdan Talașman, Adelaida Zamfira și Ioana Mărcoiu. Piesa se va juca duminică de la ora 18, iar biletele care costă 60 de lei se pot cumpăra de luni până vineri, orele 11-16, la intrarea principală a Cercului Militar. Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0748. 250. 115.

Ultima oră

Comentariul meu