dorin cioabă bun de plată în locul soției. are de dat peste 110.000 de lei la fisc

O sentință judecătorească mai puțin obișnuită îl vizează pe Regele romilor, Dorin Cioabă, și el un neobișnuit prin definiție. Acesta este obligat să plătească peste 131.000 de lei, bani ce inițial au fost imputați soției sale, Sighișoara, ce a avut calitatea de inculpat în dosarul judecat.

Mai exact este vorba despre dosarul de faliment al Societății Remat Sibiu SRL, faliment declarat în data de 27 martie 2014. Lichidatorul judiciar a formulat cererea de antrenare a răspunderii personale încă din 5 iunie 2014, dar procesul s-a întins pe 3 ani şi jumătate şi sentinţa a fost pronunţată abia pe 21 decembrie 2017. Iar la acea dată, judecătorul sindic a dispus “ca suma de 131.911,39 lei din pasivul debitoarei REMAT SIBIU SRL să fie suportată de administratorul de fapt al societăţii debitoare, pârâtul CIOABĂ Dorin“. Asta în condițiile în care lichidatorul judiciar a cerut “antrenarea răspunderii patrimoniale împotriva pârâtei CIOABĂ Sighişoara în calitate de administrator al societăţii debitoare REMAT SIBIU SRL, în sensul suportării de către aceasta a sumei de 134.132 lei, reprezentând pasivul societăţii debitoare”.

DORIN CIOABĂ A FOST REȚINUT DEȘI SIGHIȘOARA A FOST INCULPATĂ

Din suma totală datorată de…familia Cioabă, 118.322,73 trebuie să ajungă la Fisc.

CITEȘTE AICI CUM DORIN CIOABĂ S-A MAI „OFERIT„ O DATĂ AUTORITĂȚILOR ÎN LOCUL SOȚIEI SALE

Cum s-a ajuns ca Dorin Cioabă să fie cel care trebuie să plătească? Păi la fel ca de fiecare dată, galantul Rege a luat asupra sa toate problemele. În urma interogatoriului Sighișoara Cioabă “rezultă faptul că administratorul de fapt al societăţii a fost CIOABĂ Dorin, aspect necontestat de acesta din urmă”. Așa că Regele are de plătit undeva la 30.00 de euro.

Sursa www.supervizor.ro

Ultima oră

Comentariul meu