video – investiții de 17 milioane euro la stadionul municipal. e gata într-un an

Primarul Astrid Fodor a vorbit marți într-o conferință de presă transmisă în direct de oradesibiu.ro despre modernizarea stadionului Municipal. Nu mai puțin de 17 milioane de euro vor fi investiți pentru ca arena principală a Sibiului să fie adusă la standarde actuale.

Astrid Fodor a vorbit marți despre procesul amplu de transformare în care o să intre stadionul Municipal, cel pe care evoluează echipa FC Hermannstadt. Investițiile de aici depășesc 17 milioane de euro. „Valoarea lucrărilor se ridică în total la 17 milioane de euro. Va fi o modernizare foarte complexă a stadionului. Vă vom face prezentarea, când avem proiectul tehnic gata. Vom avea gata în două săptămâni. Am putea să lansăm procedura pentru licitații cel mai probabil la finele lunii aprilie, dacă totul merge bine. Este cea mai mare investiție lansată anul acesta la nivelul primăriei Sibiu”, a explicat primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor.
Edilul Sibiului spune că investițiile se fac și pentru că echipa FC Hermannstadt are evoluții excelente și șanse mari să promoveze în liga 1. ”A venit momentul să investim în stadion. Acest stadion se va face și va fi un stadion modern, frumos și cu toate facilitățile necesare”, a mai spus aceasta.video – investiții de 17 milioane euro la stadionul municipal. e gata într-un an

Un an de zile de lucrări
Tot procesul de modernizare a stadionului din parcul Sub Arini o să dureze cel puțin un an de zile, asta și pentru că ele se efectuează în paralel cu evoluția în liga 2 a grupării pregătită de Alex Pelici.
„Lucrările vor dura cel puţin 12 luni, având în vedere că se doreşte ca, în aceeaşi perioadă, să se şi joace fotbal pe acel teren. Deci o să fie un şantier greu de organizat pentru că se şi joacă fotbal o să se și lucreze”, a mai explicat aceasta.

Urmăriți mai sus toată conferința de presă a primarului Astrid Fodor.

Ultima oră

Comentariul meu