video direcția fiscală a primăriei și poliția locală se mută pe strada turismului

Schimbările la nivelul organizării Primăriei Sibiu continuă. Pentru că structurile din subordinea instituției au nevoie de tot mai mult spațiu, anul acesta se vor modifica locațiile a două dintre ele. Astfel, Direcția Fiscală și Poliția Locală își vor muta sediile din clădirea de pe Bulevardul Victoriei într-una de pe strada Turismului.

”Este vorba de o clădire de 2.000 se metri pătrați. Clădirea este reabilitată cu aproximativ 350.000 de lei. La parter și la primul etaj va fi Direcția Fiscală, iar la al doilea etaj va fi sediul Poliției Locale. Este vorba despre a asigura condiții normale de lucru pentru acești oameni”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

video direcția fiscală a primăriei și poliția locală se mută pe strada turismului

Lucrările vor fi finalizate în iunie anul acesta, iar până în septembrie se speră ca cele două direcții să își mute activitatea în noul sediu.

Clădirea de pe Bulevardul Victoriei va intra și ea în reparații. ”Acum se face studiul de fezabilitate, apoi se va întocmi proiectul tehnic și vom contracta lucrările”, a spus Astrid Fodor.

Ultima oră

Comentariul meu