video casa căsătoriilor în piața mică din sibiu. va avea și o grădină interioară

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a anunțat marți într-o conferință de presă că municipalitatea înființează Casa Căsătoriilor. Aceasta o să funcționeze în Piața Mică, la numărul 22.

În jur de 13 milioane de lei a investit primăria în imobilul în care din toamnă cel mai probabil o să funcționeze Casa Căsătoriilor. ’’În Piața Mică la numărul 22 va funcționa. Este vorba de o clădire care acum se reabilitează. A venit momentul ca tinerii să facă primul pas în viață într-un spațiu potrivit. La ora actuală s-au contractat lucrări de peste 13 milioane lei. Proiectul pentru reabilitarea acestei clădiri a fost făcut în 2011. În 2016 am contractat lucrări suplimentare. Se amenajează și o grădină interioară. Termen de finalizare al lucrărilor este undeva în octombrie – noiembrie’’, a explicat primarul Astrid Fodor.

Pentru că cei de la Construcții SA au făcut o contestație la ultima licitație de aceea se prelungește și acest termen de execuție a lucrărilor. Până atunci căsătoriile se vor oficia tot pe Bulevardul Victoriei, la sediul vechi al primăriei.

Ultima oră

Comentariul meu