traficanți de droguri din sibiu și cisnădie ridicați de acasă de poliție. toți sunt condamnați

Trei dintre traficanții de droguri implicați în cel mai răsunător dosar din ultimii cinci ani, au fost reținuți în weekend de către poliție. Toți trei au fost condamnați în dosarul drogurilor din anul 2014, atunci când la Sibiu a fost destructurată una dintre cele mai mari rețele de acest tip de la noi din țară.

Polițiștii l-au reținut pe 17 martie pe D.F. D. în vârstă de 26 de ani, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
Tot în aceeiași zi a fost reținut și I. C. A., condamnat și el în același dosar.
’’Pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, constituirea unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, condamnat la o pedeapsă de 4 ani, 1 lună și 10 zile închisoare’’, se arată într-o informare la IPJ Sibiu.
În fine un al treilea traficant, D. R. E. în vârstă de 22 de ani, a fost și el reținut și dus în arestul IPJ Sibiu. Față de acesta s-a pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive’’, se mai arată în informarea IPJ Sibiu.

Toți trei implicați într-un răsunător dosar
La finele lunii mai 2014 Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Sibiu, împreună cu polițiști din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate București, Alba-Iulia și SCCO Tg Jiu, cu suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă și Direcției Operațiuni Speciale, au destructurat o rețea de traficanți de substanțe psihoactive.
Descinderile au avut loc în 19 locații din Sibiu la traficanții de droguri din Valea Aurie și alte cartiere ale orașului. Anchetatorii au rămas mască de ceea ce au descoperit în timpul perchezițiilor.
VEDEȚI AICI FOTO – VIDEO ȘI DETALII DE LA PERCHEZIȚIILE DIN 2014
În data de 29 mai 2014, au fost efectuate 32 de percheziții domiciliare pe raza municipiilor Sibiu (19), București (11), Tg. Jiu (una) și a județului Ilfov (una), 29 de suspecți fiind duși la DIICOT –ST Timișoara, pentru audieri. Au fost ridicate sumele de 12.555 euro, 122.095 lei, 136 USD, 50 lire turceşti, 100 leva, 7 autoturisme, 11 laptopuri, 15 hard-disk-uri, 2 calculatoare, 3 tablete, 71 telefoane mobile, 46 cartele telefonice, 18 memory-stick-uri, cantităţile de aprox. 3,5 kg cannabis, 30 grame haşiş, 3 kg. substanţe din categoria etnobotanice, mai multe doze pregătite pentru comercializare din aceeaşi categorie. foto – arhivă, de la realizarea descinderilor din 2014.

ARTICOLE LEGATE DE ACEST SUBIECT:

VIDEO Procuorii au stabilit câte persoane din rândul celor 32 de suspecți de trafic de droguri în Sibiu sunt reținute!

VIDEO Uite cum cărau polițiștii captura de canabis și drogurile din Valea Aurie. Piata drogurilor din Sibiu a rămas fără distribuitori!

NU RATA: Traficanții vindeau „iarbă” pe stradă și în localuri după ce era crescută pe muzică de Vivaldi

MERITĂ SĂ VEZI – Perchezitii, Descinderi si audieri. Mafia DROGURILOR primeste o grea lovitura

VIDEO DIICOT SIBIU lovește puternic în MAFIA de IARBĂ: Zeci de traficanți luați pe sus – VINDEAU CANABBIS PE STRADĂ – află cât costă gramul de iarbă!

Ultima oră

Comentariul meu