foto traficant de droguri din șelimbăr arestat de poliție. este condamnat la închisoare

Sibianul care în 14 iulie 2017 a fost prins în momentul în care el și fiul său încercau să vândă droguri în parcarea de la Sibiu Shopping City, a fost reținut zilele trecute de poliție. State Grigore are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea.

State Grigore a fost vizitat de către poliție, care l-a și reținut. Acesta a fost dus în arestul IPJ Sibiu pentru că se sustrăgea efectuării unei pedepse cu închisoarea pentru trafic de droguri. ’’La data de 16 martie a.c., în localitatea Șelimbăr, a fost identificat și prins un localnic în vârstă de 56 de ani, pe numele căruia, Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc’’ se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Vindeau drogurile în parcare la Mall
Reamintim că State Grigore și State Edison au fost reținuți de DIICOT pe 14 iulie 2017, chiar în momentul în care intenționau să vândă o cantitate de 50 g de cocaină la prețul negociat de 3700 Euro și 125 de comprimate de ecstasy (MDMA) la prețul negociat de 5000 lei. Organele de urmărire penală au intervenit și au procedat la imobilizarea inculpaților în momentul în care se cântăreau substanțele pe care aceștia le comercializau, respectiv 127 de comprimate pătrate de culoare verde având ștanțat de una dintre fețe simbolul ‘peace’, iar pe cealaltă față textul ‘peace’, reieșind a conține MDMA și aproximativ 50 grame de cocaină, substanță pulverulentă de culoare alba cristalizată.
Totodată, asupra acestora au mai fost identificate încă 12 (doisprezece) plicuri artizanale de culoare albă care conțineau fragmente vegetale de culoare maro, despre care sunt indicii că reprezintă tot substanțe stupefiante.
Cu ocazia perchezițiilor efectuate la domiciliul acestora au mai fost identificate și alte substanțe stupefiante: un comprimat de culoare verde de același tip cu cele comercializate, muguri de cannabis introduși într-o pungă de plastic ascunsă într-un butoi de plastic de culoare albastră, 2 pachețele din hârtie împăturite, conținând masă vegetală de culoare maro de aceleași gen cu cea găsită asupra acestora cu ocazia flagrantului.
De asemenea au fost identificate și ridicate sumele de 1345 Euro și 1000 lei. Vedeți AICI video – foto și alte detalii legate de acest caz!

Ultima oră

Comentariul meu