video - foto victorie muncită pentru fc hermannstadt. sibiul a învins pandurii

Pe o vreme potrivnică FC Hermannstadt a reușit să se impună pe Municipal cu scorul de 1-0 în fața celor de la Pandurii. Sibienii rămân pe loc de promovare în liga 2 și vor juca runda următoare la Timișoara cu ASU Poli.

În ciuda frigului și vremii urâte de afară aproximativ 2.000 de spectatori au venit duminică după amiază pe stadionul Muncipal ca să susțină gruparea lui Pelici. Sibienii nu au reușit până la meciul cu Pandurii să obțină prima victorie în campionat pe anul în curs. După două remize la Călărași și Arad, sibienii au început partida cu gruparea gorjană năpustindu-se în atac. Oaspeții cu o echipă total schimbată față de turul campionatului, și-au vândut însă scump pielea și s-au apărat extrem de bine. Chiar și așa ocaziile nu au întârziat să apară la poarta lui Stanca. Sibianul Bogdan Rusu a nimerit bara la mijlocul primei reprize și tot el a fost cel care la ’’hărțuit’’ la propriu poarta adversă. De partea cealaltă echipa din TG. Jiu a mizat pe cartea contra atacului, dar Căbuz nu a avut prea mari probleme, cel puțin în prima repriză.video - foto victorie muncită pentru fc hermannstadt. sibiul a învins pandurii

Descătușare după pauză
Reveniți de la vestiare, jucătorii celor două echipe au oferit un joc mult mai spectaculos în cea de a II-a repriză. Sibiul a deschis scorul în minutul 50, grație unei acțiuni prelungită de atac, finalizată de către neobositul Rusu. Atacantul sibian a înscris din șase metri cu poarta goală după ce Stanca a reușit să respingă greu un șut al lui Hergheligiu.

După marcarea golului ambele echipe au ieșit și mai mult la joc. Sibiul a atacat și mai mult buturile lui Stanca, în timp ce oaspeții au mizat totul pe cartea atacurilor rapide, dar de fiecare dată apărarea sibiană sau Căbuz, au reușit să stopeze șarjele ofensive ale acestora.

S-a terminat 1-0, iar FC Hermannstadt face 53 de puncte și rămâne la 3 puncte în spatele liderului ligii 2, Dunărea Călărași.

Declarații după meci

Ultima oră

Comentariul meu