video foto un avion a pierdut nouă tone de aur și diamante. valorează 368 milioane dolari

Întâmplare mai puțin obișnuiră pe un aeroport din Siberia. Un avion a pierdut nu mai puțin de nouă tone de aur și diamante la puțin timp după decolare.

Nouă tone de aur. Atât a pierdut o companie rusească de minerit după ce avionul care purta încărcătura preţioasă a pierdut o parte din cală imediat după decolarea de pe un aeroport din Siberia, anunță Digi24. Lingourile s-au rostogolit pe pistă şi în preajma ei, pe o distanţă de 26 de kilometri. Pe lângă aur, din avion au căzut şi diamante, plus lingouri de platină, căutate febril apoi la sol.video foto un avion a pierdut nouă tone de aur și diamante. valorează 368 milioane dolariImagini difuzate de autorităţi arată zeci de lingouri din metal preţios răspândite pe pista înzăpezită a aeroportului şi poliţişti inspectând gaura căscată în aparat.

YouTube video

Potrivit presei ruse, încărcătura căzută din avion ar valora 21 de miliarde de ruble, echivalentul a 368 de milioane de dolari.video foto un avion a pierdut nouă tone de aur și diamante. valorează 368 milioane dolari
Avionul a revenit rapid la sol, iar comoara pierdută a fost recuperată, greu de spus însă dacă în totalitate.

Ultima oră

Comentariul meu