video - accident cumplit pe pârtie. opt oameni răniți de un telescan defect

Cel puțin opt persoane au fost rănite după ce un telescaun de pe o pârtie din Georgia a luat-o razna, iar skiorii au fost fie aruncați din scaune, fie au sărit ca să se salveze.

Incidentul petrecut vineri în stațiunea de ski Gudauri, din Munții Cauzaz, Georgia a fost surprins și filmat de turiștii care așteptau la telescaun când mașinăria s-a defectat și a pornit înapoi cu viteză, balansând puternic scaunele.
După cum se vede în imagini, telescaunul a intrat in balans puternic aruncând oamenii in zăpadă, în timp ce alții sar disperați ca să scape cu viață. Telescaunul nu a putut fi oprit, fiind intrat parcă într-o buclă de autodistrugere.  Imaginile sunt mai mult decât edificative.

https://www.youtube.com/watch?v=ydL6dg4WJ7c

https://www.youtube.com/watch?v=R7vvME5-cRc

Accidentul a fost aparent provocat de o întrerupere a alimentării electrice, teleschiul fiind oprit de urgenţă, potrivit ministrului economiei, Dmitri Kumsişvili.
”Ministrul de Interne a deschis o anchetă pentru încălcarea normelor de securitate”, le-a spus el ziariştilor.
La rândul său, ministrul Sănătăţii, David Sergheenko, a asigurat că turiştii afectaţi, între care mulţi georgieni, ruşi, suedezi şi ucraineni, nu au fost răniţi grav.
”Doi dintre ei, între care o femeie însărcinată venită din Suedia, au fost duşi la un spital din Tbilisi”, capitala Georgiei, a precizat el.

Ultima oră

Comentariul meu