video foto cum se mișcă pompierii pe străzile înguste ale sibiului. ca melcul!

Cei de la ISU Sibiu au făcut joi o simulare de intervenție pe străzile înguste din centrul Istoric al Sibiului. Mașinile de intervenție s-au mișcat foarte încet.

UPDATE – Concluziile exercițiului
Acțiunea din această dimineață a fost una constructivă și dovadă a bunei colaborări între ISU Sibiu și Primăria Sibiu, prin care s-a încercat găsirea unor soluții pentru accesul autospecialelor mari pe străzile înguste ale centrului istoric. Așa se arată într-un comunicat remis către oradesibiu.ro. Vedeți AICI, toate concluziile în urma acestui exercițiu!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Cei de la ISU au încercat să intre cu o autospecială de intervenție pe câteva străzi înguste din Orașul de Jos. S-a încercat intrarea pe strada Felinarului dinspre Magheru, iar acest lucru a necesitat mai multe manevre. Mașinile parcate neregulamentar și curba prea strânsă, au făcut ca operațiunea să fie imposibilă. video foto cum se mișcă pompierii pe străzile înguste ale sibiului. ca melcul!Exercițiul constituie și o bună oportunitate de regândire a traficului în zona străzii 9 mai.

YouTube video

Cel mai probabil de va interzice staționarea autoturismelor pe mai multe străzi înguste. La acțiune au fost prezenți și membrii A.T.O.P Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu