turneu de succes pentru juniorii de la interstar sibiu

Desfășurată pe parcursul a trei weekend-uri, ediția XI a Cupei Municipiului Reghin la fotbal juniori a fost rezervată mai multor categorii de vârstă.

Interstar Sibiu a fost clubul care a reprezentat Sibiul la această competiție, una de tradiție, la care au participat numeroase echipe din țară. Comportarea juniorilor sibieni a fost bună, clubul Interstar câștigând turneul la categoria copiilor născuți în anul 2011 ( antrenori Dorel Birbic si Mircea Soare) si urcând pe ultima treapta a podiumului la categoria U9 ( antrenor Andrei Feurdeanu) si la categoria U12 (antrenor Daniel Murasan).turneu de succes pentru juniorii de la interstar sibiu
Dacă la categoria U 9 si U 12 au participat 16 echipe, la categoria celor mai mici, acolo unde Cristian Luca a fost evidentiatul turneului, au participat 20 de echipe.
“Mulțumim organizatorilor pentru invitatie, multumim celor care ne-au sprijinit si felicităm toți copiii clubului nostru, participanți la acest eveniment sportiv. Suntem mulțumiți de rezultatele obținute si cred ca am demonstrat,încă o dată în plus, ca Sibiul dispune de copii talentați’’, spune Daniel Murasan, de la Interstar. turneu de succes pentru juniorii de la interstar sibiuPe lîngă grupele de copii mai sus amintirile, la turneul din municipiul de pe malurile Mureșului au mai participat si grupele 2007 si 2010 ale aceluiași club.

Ultima oră

Comentariul meu