fostul șef de la centrul chinologic: nu am fost somat să opresc în trafic. nu am consumat alcool!

Crișan Lăzureanu reacționează și prezintă varianta sa legat de faptul că nu ar fi oprit la semnalele unui echipaj de poliție pe Calea Dumbrăvii. Fostul șef de la Centrul Chinologic spune că nu a fost somat și că nici nu ar fi consumat alcool.

Lăzureanu spune că ar fi fost abordat de două persoane ce au coborât dintr-o mașină civilă și nici nu s-au legitimat. Mai mult acesta afirmă că el nu este suspect de nici o faptă penală. ’’Vă comunic faptul că până în prezent nu cunosc să fiu suspect pentru vreo faptă penală, nu mi-a fost dat să semnez nici un document procedural, iar mare parte din informațile furnizate atât în comunicatul de presă al IPJ Sibiu sunt eronate. Menționez că nu am fost somat să opresc în trafic pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Am fost abordat dintr-o mașină civilă, fiind în parcare, de două persoane care nu s-au legitimat’’, spune acesta într-un comunicat de presă.
CITEȘTE ȘI: Fostul șef al Centrului Chinologic urmărit de poliție prin Sibiu. Nu a oprit la semnalul polițiștilor

Spune că nu era băut
’’Nu eram sub influența băuturilor alcoolice și nu am refuzat recoltarea probelor biologice’’, se mai apără Crișan Lăzureanu.
Legat de scandalul de hărțuire sexuală și cel în care a avut un conflict cu soția sa de atunci, Lăzureanu spune că acele aspecte nu s-ar fi putut dovedi că sunt reale. ’’Referitor la informațiile și relatările din anul 2013, vă informez că sunt în posesia unor hotărâri judecătorești(ce pot fi consultate pe portalul instanțelor) care au stabilit că acele aspecte nu au fost reale. Nimeni nu a făcut proba verității celor relatate și de aceea vă rog să excludeți din informările dvs. atât aspectele precedente cât și cele actuale, respectând prezumția de nevinovăție cât și faptul că nu mai sunt o persoană publică’’, mai spune fostul șef al Centrului Chinologic Sibiu.
Reamintim că în 10 martie în jurul orei 18.30, conform IPJ Sibiu un echipaj care se afla pe Calea Dumbrăvii, a făcut semn unei mașini în trafic să oprească, dar șoferul, respectiv Crișan Lăzureanu, a ignorat semnalele polițiștilor și a plecat mai departe. Echipajul a plecat imediat în urmărirea mașinii, iar în Valea Aurie, conducătorul auto aflat la volan, a oprit mașina și a fugit. Vedeți AICI, întreaga poveste!

Ultima oră

Comentariul meu