șofer arestat la sibiu - prins beat la volan, fără permis și cu numere false

La data de 12 martie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un bărbat, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 10 martie, în jurul orei 23,40, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Cristian.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este fals.
Mai mult decât atât, la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 13 martie, să fie Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile pubilce a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.
Cercetările continuă la nivelul Boroului Rutier Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu