locul în care înveți să îți alegi ochelarii cei mai potriviți. optyu are deja ”greutate” pe piața din sibiu

Primăvara deja a bătut timidă la ușă, iar vara nu mai are mult până ajunge și la noi. Ochelarii de soare sunt un ”must have” chiar și până atunci, o ținută nu este îndeajuns de cool dacă nu este completată de o pereche de ochelari la modă. Doar că în același timp, o pereche de ochelari, de soare sau chiar de vedere, greșit aleasă, poate strica tot outfit-ul. Așa că cel mai bine este să apelați la specialiștii în domeniu atunci când vreți să cumpărați un astfel de accesoriu. Și cei mai buni sunt cei de la OptyU, magazinul de optică din Shopping City Sibiu.

locul în care înveți să îți alegi ochelarii cei mai potriviți. optyu are deja ”greutate” pe piața din sibiuSute și sute de modele
OptyU este deschis de mai bine de trei ani, și tot de atunci și-a făcut un renume pe piața de optică din Sibiu. Deschis pe galeria Carrefour din Shopping City Sibiu, oferă clienților cea mai largă gamă de rame de ochelari de vedere și ochelari de soare. ”Avem peste 500 de rame afișate și peste 200 de modele de ochelari de soare. Avem brand-uri din cele mai variate, de la Fendi, la Tom Ford, la Max Mara, la Hugo Boss, la Fossil, Just Cavalli, Gucci… oferim în oraș cea mai largă gamă de unde se pot alege orice fel de rame, cu diferite mărimi, culori, forme”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

Chiar dacă numele brand-urilor sună a super prețuri, acestea nu sunt chiar intangibile. Sunt pentru oricine și fiecare. ”Prețurile sunt pentru toate buzunarele și toate posibilitățile. Avem rame care pornesc de la 150 de lei și pot ajunge la 1500 de lei și ochelari de soare care costă 190 de lei sau chiar 2000 de lei. Însă, absolut toate sunt de calitate superioară, lentilele ochelarilor de soare sunt profesional realizate, deci vederea este 100% protejată”, spune Oana Tarcea.

3 în 1
La OptyU nu se merge la fel ca la orice alt magazin de optică. Aici serviciile oferite sunt ”integrale”, adică se pleacă de la un consult oftalmologic și se finalizează cu ridicarea ochelarilor. ”Avem și apartură pentru consult oftalmologic, este aparatură de ultimă generație. Un consult este 50 de lei, iar dacă este nevoie de ochelari și ei se vor face tot la noi, clientul primește un discount de 10-15% la rame. Dacă are nevoie și de lentile pentru ochelarii de soare, cu dioptrii, acestea sunt primite bonus”, spune Oana Tarcea.

locul în care înveți să îți alegi ochelarii cei mai potriviți. optyu are deja ”greutate” pe piața din sibiu

Lentilele realizate la OptyU au garanția calității din start. Și asta pentru că aici, acestea sunt calibrate și realizate cu ajutorul unui aparat care le personalizează, toate fiind urmărite de un inginer optometrist. ”Această personalizare se face în funcție de centrul de rotație al ochiului, de felul de ramă aleasă. Cel mai bine se potrivește acest sistem celor care poartă lentile progresive”, explică Oana Tarcea.

Exclusivitate Dior
OptyU este magazinul din județul Sibiu care are exclusivitate pentru comercializarea mărcii Dior. Iar în 17 martie se lansează noua colecție de ochelari de soare, motiv de tombolă cu premii wow. ”Clienții pot proba noile modele, iar în acea zi oferim 25% reducere la modelele din colecția anterioară. Sibienii vor putea face un super-selfie cu Oglinda Selfie Photobooth Sibiu pe ritmurile muzicale ale DJ-ului, iar poza poate participa la concursul nostru. Trebuie postată pe pagina OptyU ca și comment la postarea dedicată, adună cât mai multe Like-uri și participă la o tombolă cu un premiu surpriză”, dezvăluie managerul.

locul în care înveți să îți alegi ochelarii cei mai potriviți. optyu are deja ”greutate” pe piața din sibiu

Dacă toate aceste motive nu v-au convins că ochilor dumneavoastră le stă bine cu ochelarii de la OptyU, să știți că dacă ați văzut vreun model de rame sau ochelari de soare în vreun catalog, aceștia se pot comanda. Dar, asta nu implică și cumpărarea lor, dacă nu vă stă bine sau pur și simplu nu vă plac. ”De la noi clientul pleacă cu absolut toate informațiile. De la consult, la felul de ramă care i se potrivește, la tipul lentilelor. Indiferent dacă va cumpăra sau nu de la noi, informațiile sunt oferite complet și profesionist”, spune Oana Tarcea.

 

Ultima oră

Comentariul meu