video sală a sporturilor cu 4.000 de locuri la șelimbăr. primăria vrea colaborare cu ulbs

Primarul comunei Șelimbăr spune că administrația locală a localității este dispusă să facă un parteneriat solid cu Universitatea Lucian Blaga pentru construirea unui complex sportiv ce include și o sală de sport cu 4.000 – 5.000 de locuri.

Marius Grecu a explicat la finele săptămânii trecute într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu că primăria își dorește amenajarea unui complex sportiv la Șelimbăr. Pentru început se va face o zonă de agrement în Cartierul Tineretului. ’’Dorim să construim un complex sportiv la Șelimbăr. Necesitate este construirea unei piscine de recreere în cartierul Tineretului. Avem prins în planul de investiții pentru acest an, acest obiectiv’’, a spus Grecu.
Cât despre o viitoare Sală a Sporturilor care să fie făcută pe terenul ce aparține Ministerului Apărării Naționale în zona străzii Doamna Stanca, primarul Marius Grecu spune că primăria își dorește să susțină acel proiect demarat de către ULBS, dar cu o condiție: să fie o sală cu o capacitate de cel puțin 4.000 de locuri. ’’Este viabil acel proiect de amenajare a unui complex sportiv, dar s-a plecat puțin greșit, deoarece era vorba de o sală de sport cu o capacitate de 2.000 de locuri. Noi credem că e nevoie de o sală de 4.000 – 5.000 de locuri. Într-un parteneriat solid cu ULBS, suntem dispuși să susținem un astfel de proiect. Este nevoie de o astfel de sală în zona Sibiului’’, a mai spus edilul Șelimbărului.

Vedeți mai sus tot interviul acordat pentru oradesibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu