victorie la 56 de puncte diferență pentru csu sibiu la tg. mureș
FOTO - CSU Sibiu / Facebook

Sibiul nu a avut milă cu cei ce la BC Mureș TG. Mureș. CSU s-a impus la aproape șaizeci de puncte diferență și a învins în deplasare cu 49 : 105 (15 – 18 8 – 30 10 – 35 16 – 22).

Echipa lui Dan Fleșeriu nu a tratat deloc cu lejeritate meciul de luni de la TG Mureș. Chiar dacă gazdele au o acum un lot extrem de subțire valoric față de turul campionatului, mureșenii trecând printr-o criză financiară fără precedent, CSU nu a avut milă față ded adversari.
Echilibru a fost pe teren doar în primele 10 minute, gazdele având un handicap de doar trei puncte pe tabelă. După aceea CSU a fost de neoprit. Universitarii au marcat puncte pe bandă rulantă și s-au oprit doar la borna 105. Sibiul a învins și rămâne liderul campionatului. Urmează acum un al III-lea meci consecutiv în deplasare. Astfel după victoriile de la Craiova și Tg. Mureș, Dan Fleșeriu&co merg la Iași, de acolo de unde sperăm cu toții să se întoarcă cu un nou succes.

CSU:
Davis 21, Williams 7, Kinnard II 5, Pratt 7, Dragoste 21, Paliciuc 9, Laser 5, Brosser 9, Popescu 10, Cooper 9, Gheorghe 2

Ultima oră

Comentariul meu