bogdan trif după congresul la care a fost ales vicepreședinte al psd: știu că planează tot felul de suspiciuni...

Liderul PSD Sibiu spune că sâmbătă la congresul național al partidului s-a asistat de fapt la o restructurare, o reorganizare a PSD, nicidecum la o schimbare de poli de putere sau de politici.

La Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti, delegaţi ai organizaţiilor din întreaga ţară au ales un nou preşedinte executiv, un nou secretar general dar şi vicepreşedinţi din cele 8 regiuni de dezvoltare ale ţări.
Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu şi Ministru al Turismului şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte, din partea Regiunii 7 Centru (Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Harghita şi Covasna), iar sâmbătă, la Congres, a fost validat pentru această funcţie de către delegaţii din judeţele Regiunii.
„În urma votului din Congres, sunt unul dintre vicepreședinții Regiunii 7 Centru. (..) Pentru că știu că planează tot felul de suspiciuni şi au fost emise în spațiul public tot felul de ipoteze și de scenarii, mă văd nevoit să lămuresc și eu anumite aspecte. Sâmbătă am asistat la o restructurare, o reorganizare a PSD, nicidecum la o schimbare de poli de putere sau de politici. PSD își continuă programul de guvernare, ba chiar îl va îmbunătăți acolo unde va fi cazul. PSD rămâne partidul ales de români și va fi reprezentat în continuare de lideri și de oameni capabili să transmită corect strategiile Partidului Social Democrat către cei care ne-au acordat votul. În calitate de membru al guvernului României, trebuie să le spun românilor ca angajamentele pe care PSD si le-a asumat rămân valabile în continuare! Am avut un congres, lucrurile au fost clarificate pentru cei care mai aveau mici îndoieli, iar acum ne continuăm misiunea așa cum le-am promis românilor!”, a spus după Congres, Bogdan Trif, noul vicepreşedinte al Partidului Social Democrat din România pentru Regiunea 7 Centru.

Ultima oră

Comentariul meu