video - ministrul petre daea luat la rost de un copil la bradu. dialogul e fabulos!

Ministrul Agriculturii a fost apostrofat verbal de un copil din Bradu (jud. Sibiu), care a vrut să afle de la Petre Daea ce a vrut să spună atunci când a folosit expresia „suprafețe întinse, dar nu foarte mari’’.

Petre Daea a făcut zilele trecute o vizită în localitatea sibiană Bradu, acolo unde a ajuns în gospodăria unui fermier local. Ministrul a servit un ceai și a stat la o șuetă cu fiul fermierului. Cel din urmă i-a uimit pe toți când a cerut explicații lui Daea pentru o expresie folosită într-un discurs al acestuia. ’’Ce ați vrut să spuneți când ați zis: suprafețe întinse, dar nu foarte mari?’’. „Vezi fața asta de masă? Ea este întinsă, dar nu e foarte mare’’, a încercat Daea să îi explice puștiului, care însă nu a fost prea mulțumit cu explicația primită.
Copilul nu a fost impresionat nici când Ministrul Agriculturii s-a oferit să îi dea numărul lui de telefon, acesta afirmând sincer că ’’nu am ce face cu el’’. Discuția s-a încheiat pe un ton împăciutor. ’’Acum toți mai greșim. O să fiu mai atent pe viitor’’, a conchis Daea.

Ministrul Petre Daea a făcut zilele trecute o vizită în județul Sibiu cu scopul de a promova programul național de susținere a creșterii porcilor din rasele Bazna și Mangalița.

Ultima oră

Comentariul meu