foto - președintele iohannis, weekend la schi în munții șureanu

În timp ce PSD-iștii se războiau între ei la congresul unde și-au ales noii lideri, președintele Klaus Iohannis a ales să se relaxeze din nou la schi. A ales iarăși domeniul schiabil din Munții Șureanu.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu, pentru cel puţin a patra oară în acest an, unde s-a întâlnit cu amatorii acestui sport şi a făcut fotografii care au fost, ulterior, postate pe Facebook, anunță Mediafax. Şeful statului a fost fotografiat, sâmbătă, în timp ce aştepta să urce cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Şureanu, unde altitudinea maximă depăşeşte 2.000 de metri.
Iohannis a fost îmbrăcat într-un costum de schi negru cu portocaliu, fiind surprins într-o fotografie în timp ce râdea. Imaginea a fost postată ulterior pe Facebook.
”Companie selectă la schi… Hello, Mr. Iohannis! LE (later edit – n.r.): S-a aşezat, evident, la coadă. (Şi schiază foarte, foarte bine!)”, a scris turistul pe Facebook.

foto - președintele iohannis, weekend la schi în munții șureanu
Foto: Cosmin Chera / Facebook

Ulterior, surse oficiale au confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că Iohannis s-a aflat la Şureanu.
Preşedintele a mai fost fotografiat pe pârtiile de la Şureanu în 6 şi 27 ianuarie, respectiv în 17 februarie. Zona este una preferată de acesta pentru practicarea sportului de iarnă.
Pe Domeniul Schiabil Şureanu zăpada este foarte bună şi foarte multă, astfel că sezonul de schi continuă.
Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu judeţele Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din nouă pârtii care însumează 11 kilometri.

Ultima oră

Comentariul meu