weekend autentic de primăvară. sunt multe evenimente în sibiu

Finalul de săptămână este unul deosebit de călduros. Și binevenit după ce în urmă cu o săptămână temperaturile erau cu minus. Cheful de viață revine și el, așa că nu mai e timp de pierdut…și să înceapă distracția. Și e destulă, pentru că în acest week-end sunt programate o serie de evenimente în oraș.

Orice week-end, ca să fie unul reușit, trebuie să înceapă în forță. Și evident, asta se poate doar la Cotton Pub by Night. Aici continuă seria weeknd-urilor speciale. Astfel, vineri și sâmbătă începând cu ora 22.00 sunteţi invitaţi la o seară de super party. Atmosfera incendiară, băuturile speciale şi muzica susținută de Dj XTZ vor fi ingredientele unei seri care vor marca începutul unui weekend excelent. Evident, și o masă rezervată din timp ajută, așa că sunați repede la 0752268866 pentru acest lucru. Acestea fiind spuse și făcute, nu vă mai rămâne decât să vă pregătiți și să plecați spre distracție.

Evident, în Sibiu, sunt pregătite evenimente și pentru cei mai ”așezați”. Așa că vineri seara, de la ora 18, la Teatrul Gong, puteți vedea piesa ”Wanda”, despre fenomenul bullying în școli. Spectacolul va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu un cunoscut psiholog sibian. Detalii aici.

Teatrul Radu Stanca a programat vineri de la ora 19 piesa ”Oidip”, ce are în distribuție chiar pe directorul Constantin Chiriac. Nu e de ratat, așa că trebuie să știți că durează o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.weekend autentic de primăvară. sunt multe evenimente în sibiu

Atelierul de Meșterilit” așteaptă micuții sibieni sâmbătă dimineața, de la orele 10 și 12, la Teatrul Gong. Copiii cu vârsta între 6 și 10 ani vor petrece o oră și jumătate de vis.

Apoi micuții se pot întoarce la Gong pentru a vedea piesa ”Cei 3 purceluși …care sunt patru”. Piesa se va juca sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, durează 50 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

10”, spectacolul în regia lui Radu Alexandru Nica va avea o reprezentație sâmbătă, la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Biletele costă 15 și 20 de lei.

Vernisajul expoziției ”Viața și opera episcopului Sándor Makkai” va avea loc duminică, de la ora 11, la Biserica Reformată. Sándor Makkai a fost teolog, scriitor, om de cultură și o personalitate remarcabilă a vieții publice. Expoziția prezintă momente și evoluții în cariera episcopului și este o oglindă remarcabilă a istoriei Transilvaniei din timpul celor două războaie mondiale din secolul XX.

Hedda Gabler” de Henrik Ibsen este un spectacol ce poate fi văzut la Teatrul Radu Stanca, dar doar de cei care au peste 16 ani. Va începe duminică la ora 19 și va dura 2 ore și 45 de minute. Hedda Gabler ne ia de mână și ne trezește la realitate. Ne face cunoștință cu universul care ne înconjoară, dar pe care îl negăm, fiindcă este nu doar urât, ci și dureros.Temele sunt aceleași de milenii: complexitatea și fragilitatea relațiilor interumane, blândețea și vulnerabilitatea oamenilor, violența care se ascunde în viețile noastre de zi cu zi, erosul și manipularea. Pornind de la aceste subiecte, regăsim în scenă un spațiu atemporal, unde ne putem întâlni și confrunta proprii demoni.

Și pentru că se încheie săptămâna dedicată femeilor, sibiencele pot sărbători prin shopping. Și unul la prețuri reduse, pentru că la Târgul ExpoTricotex de la Sala Transilvania hainele și încălțămintea au cele mai mici prețuri. E deschis până duminică, iar detalii aflați de aici.

Ultima oră

Comentariul meu