uta se teme de fc hermannstadt: ’’întâlnim o echipă care a bătut lejer pe fcsb’’

Directorul tehnic al celor de la UTA Arad spune că echipa sa pornește cu a II-a șansă în meciul de duminică în fața celor de la FC Hermannstadt. Partida se dispută la Șiria.

Noul director tehnic al divizionarei secunde UTA Arad, Ionuţ Popa, a recunoscut joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa porneşte cu şansa a doua în meciul pe care îl va susţine duminică la Şiria, cu Hermannstadt Sibiu, anunță Agerpres. „Întâlnim duminică o echipă bună, care a bătut lejer FCSB, echipă cu un antrenor de valoare. Hermannstadt e un club foarte bine clădit din toate punctele de vedere. Cred că acum, din punct de vedere valoric, bate oricând ultimele cinci echipe din prima ligă. Jucăm duminică împotriva unei echipe care nu a mai pierdut de 23 de etape în liga a doua”, a declarat directorul tehnic al echipei arădene.
El a comentat afirmaţiile potrivit cărora UTA ar trebui să fie mulţumită şi de un egal.
„Pentru UTA contează fiecare punct. De aceea mizez pe elanul şi tinereţea jucătorilor, pe implantul mental adus la echipă de mine, aşa că vom juca la victorie. Le-am spus băieţilor că nu le taie nimeni capul, indiferent de rezultat. Însă trebuie să se vadă că au luptat până la ultima picătură de energie, că din tricourile lor curge apa”, a mai spus Popa.

Ultima oră

Comentariul meu