foto - liberalii au oferit trandafiri pentru doamne și domnișoare la sibiu

Organizaţia PNL Sibiu le-a oferit trandafiri doamnelor și domnișoarelor din cartierele Vasile Aaron, Hipodrom, Mihai Viteazu și zona centrală, cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Alături de o floare, sibiencele au primit şi o felicitare cu îndemnul de a se preţui şi a avea grijă de sănătatea lor.
“Familia te vrea sănătoasă! Ai grijă de tine!” este o campania pe care preşedintele PNL, Raluca Turcan o desfăşoară în fiecare an, împreună cu colegii din PNL Sibiu, şi are drept scop conştientizarea importanţei analizelor anuale pentru prevenirea cancerului de sân şi de col uterin.
“Este o campanie de suflet, pe care o desfășor în fiecare an împreună cu colegii din PNL Sibiu cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Spre deosebire de alte tipuri de cancer, cancerul de sân şi cel de col uterin, descoperite într-un stadiu incipient, se pot vindeca, în majoritatea cazurilor. Am cunoscut persoane care, ca în urma acestor campanii de informare, mi-au mulţumit pentru că le-am determinat să îşi facă analizele astfel, şi-au descoperit din timp aceste probleme de sănătate, au reuşit să înfrângă boala şi acum trăiesc,” a declarat Raluca Turcan.foto - liberalii au oferit trandafiri pentru doamne și domnișoare la sibiuDatele statistice sunt îngrijorătoare, şase femei mor zilnic din cauza cancerului de sân şi de col uterin. Doamnele şi domnişoarele au posibilitatea să îşi facă analizele gratuit, printr-un simplu control de rutină, cu trimiterea de la medicul de familie.foto - liberalii au oferit trandafiri pentru doamne și domnișoare la sibiu
“Ziua de 8 Martie este o zi specială atât pentru doamne, cât și pentru noi, domnii pentru că ne oferă un prilej în plus de a le arăta mamelor, bunicelor, prietenelor, colegelor noastre prețuirea și dragostea pe care le-o purtăm. Împreună cu colegii din PNL Sibiu le dorim tuturor femeilor o primăvară frumoasă, cu sănătate şi multe bucurii alături de cei dragi!”, spune Răzvan Pop, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu