video foto - ford are din nou reprezentanță în sibiu. una de top!

FORD a revenit oficial în Sibiu de miercuri seară. Marca americană de mașini are din nou reprezentanță oficială în județul nostru, grație unei investiții făcută de cei de la Mecatronics.

Mecatronics S.A a devenit oficial de miercuri dealer autorizat Ford în Sibiu, pe DN1 KM 305+500, Șelimbăr. Și pentru că un astfel de moment trebuia marcat așa cum se cuvine, deschiderea show-room-ului s-a făcut printr-o recepție oficială demnă de lăudat. video foto - ford are din nou reprezentanță în sibiu. una de top!Totul a culminat cu prezentarea noului model Ford EcoSport. Aproximativ 300 de persoane au asistat la acest frumos moment.video foto - ford are din nou reprezentanță în sibiu. una de top!Trebuie să știți că iubitorii brand-ului Ford au acum un motiv în plus de a vizita reprezentanța de pe DN1. Asta pentru că în perioada 5 – 16 martie mașinile vor fi disponibile pentru TestDrive.video foto - ford are din nou reprezentanță în sibiu. una de top! Reprezentanța vine și cu partea de service, Motorcraft, unde este garantată calitatea serviciilor și transparența prețurilor. video foto - ford are din nou reprezentanță în sibiu. una de top!Profesioniștii de la Ford, ajutați de cele mai noi echipamente și de piese originale vor oferi toată gama de servicii, de la revizie și reparații uzuale până la pre-verificare I.T.P și anvelope.

Mecatronics devine dealer oficial Ford
Brandul este adus în Sibiu de Mecatronics, un dealer cu experiență. Mecatronics a fost înființată ca și firmă în anul 2004 și are două domenii de activitate. Unul care se ocupă de asamblare electronică și mecanică și un domeniu pe partea auto.

Compania, în calitatea sa de dealer Ford, va aduce de acum înainte eleganța și confortul acestei mașini pentru sibienii pasionați.

Ultima oră

Comentariul meu