primul magazin xiaomi în românia se deschide luna aceasta la sibiu

Sibienii vor putea să cumpere produsele celei mai cunoscute companii de electronice & gadget din China. Magazinul este primul care vinde exclusiv în țara noastră numai produse Xiaomi și se deschide în 19 martie.

Veste excelentă pentru sibieni și nu numai. Compania chinezească cu cea mai mare extindere și dezvoltare în lume în ultimii 4-5 ani va avea la Sibiu un magazin care va comercializa exclusiv produsele Xiaomi. Acesta va fi pe strada Tribunei, numărul trei în municipiul Sibiu, iar deschiderea are loc în data de 19 martie.
Cei care nu vor să se deplaseze în locația magazinului, vor putea face cumpărături on-line. Site-ul https://xiaomiromania.com/ro/ devine funcțional în aceeiași zi cu inaugurarea magazinului. Aici veți regăsi toate produsele comercializate de cei care au investit în store-ul de pe Tribunei.
Povestea Xiaomi a început (oficial) în primăvara anului 2010, fiind mai mult o “ambiție” a antreprenorului de origine chineza Lei Jun și a altor șapte parteneri de a crea un brand accesibil, care să deservească local decât global.
Pe segmentul smartphone-urilor, Xiaomi a adoptat o strategie care s-a dovedit câștigătoare. Spre deosebire de rivalii de la Samsung sau Apple, Lei Jun, CEO-ul Xioami, susține că grupul face eforturi ca prețul de vânzare al telefoanelor să fie apropiat de cel de producție, astfel că marjele de profit au fost reduse în detrimentul volumelor.

Ultima oră

Comentariul meu