motivul pentru care rețeaua telekom românia a picat. abonații sunt furioși

Telekom România a făcut marți dimineață un scurt anunț legat de problema majoră cu care s-a confruntat în ultimele 25 de ore. Telekom spune că un echipament important a cedat și a provocat cea mai mare avarie din istorie a unei rețele de telefonie mobilă și date din România.

Milioane de abonați ai Telekom România s-au confruntat luni, 5 martie, cu probleme legate de serviciile de voce și date. Telefoanele au devenit simple obiecte de decor după ce rețeaua a crăpat pur și simplu. Compania a anunțat printr-o postare pe Facebook că totul s-a datorat unui echipament care s-a defectat. ’’Vă anunțăm că rețeaua mobilă este complet funcțională începând de aseara, de la ora 21:30. Folosim acest prilej să vă mulțumim pentru răbdare și pentru susținerea echipelor tehnice care au depus eforturi uriașe pentru rezolvarea problemelor. Situația a fost cauzată de un echipament care a cedat, în contextul mai larg al unor lucrări de modernizare și de creștere a capacității rețelei mobile. În următoarea perioadă, specialiștii noștri vor continua să monitorizeze îndeaproape toți parametri rețelei’’, spun cei de la Telekom România.

Abonați furioși și la Sibiu
Zeci de cititori ne-au transmis mesaje legate de problemele avute din cauza defecțiunii majore de la Telekom. Mulți oameni spun că o să își rezilieze contractele aflate în derulare. ’’Marți am depus plângere și la OPC. Am cinci abonamente pe firmă și toate au devenit inutilizabile. Este revoltător ceea ce s-a întâmplat’’, ne-a spus unul dintre cititori. Defecțiunea a stârnit de altfel furia abonaților din toată țara. Mii de comentarii au fost postate pe pagina oficială de Facebook a Telekom România.

Ultima oră

Comentariul meu