bărbatul care a furat o mașină din spălătoria unde lucra și s-a răsturnat cu ea, arestat de poliție
foto: arhivă

La data de 5 martie, polițiștii sibieni au reținut un bărbat, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

În fapt, la data de 4 martie, în jurul orei 23,45, pe DN 14, km. 6, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Hamba, a condus autoturismul pe direcția Sibiu – Șura Mare, iar la intrarea în localitate, pe fondul vitezei neadaptate în curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil uscat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile răsturnându-se în șanț.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat tot în localitatea Hamba, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu unde a rămas internat pentru investigații medicale amănunțite.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, bărbatul ar fi sustras autoturismul din incinta unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, cu scopul de a-l conduce până la domiciliul său din localitatea Hamba.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, la data de 6 martie a.c., bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu