victorie la scor pentru hc sibiu în fața universității craiova

Handbal Club Sibiu încheie cu o victorie spectaculoasă primul meci de pe teren propriu din returul Diviziei A. Handbaliștii sibieni s-au impus la o diferență de 15 goluri în fața formației CS Universitatea Craiva, în etapa a XIII-a, scorul final al partidei fiind 42-27 (22-14).

Grație victoriei de duminică seara, cele două formații și-au inversat locurile în clasament, astfel că HC Sibiu a urcat pe 5, în vreme ce oltenii au coborât pe 6.
Echipa antrenată de Matei Damian a făcut un meci mare în compania celor de la Universitatea Craiova, răzbunând eșecul suferit în turul campionatului în Bănie. Cele două formații au mers cap ca cap în debutul confruntării, după care handbaliștii sibieni s-au desprins la 3 goluri: 10-7. Până la pauză, HC Sibiu își asigura un avantaj de 8 goluri, conducând după 30 de minute regulamentare de joc cu scorul de 22-14.
După revenirea de la vestiare, handbaliștii sibieni au continuat să domine partida, distanțându-se și mai mult pe tabelă, spre bucuria fanilor prezenți în tribune. Jucătorii au oferit numeroase faze spectaculoase și au încheiat meciul la o diferență de 15 goluri, 42-27 scor final.
„Ei veneau după o victorie cu Poli Timișoara, la 14 goluri, și noi veneam după o înfrângere neașteptată la Sighișoara. A fost o victorie pe care ne-am dorit-o mult, mai ales că ei erau, înaintea acestei partide, cu un punct în fața noastră în clasament. Mă bucur că a fost o victorie categorică, la scor, nu s-a lăsat loc de interpretare și cred că s-a văzut pe teren diferența dintre cele două echipe. Jucătorii s-au descurcat foarte bine, au ascultat indicațiile și pot să spun că am arătat ca o adevărată echipă. Cei care ni s-au alăturat înaintea returului de campionat s-au integrat foarte bine și au venit cu un mare plus pentru echipă. Mă bucur, de altfel că am oferit spectacol publicului! Suporterii au fost extraordinari, sperăm ca numărul lor să crească din ce în ce mai mult”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Damian.
În partida cu CS Universitatea Craiova, Matei Damian a rulat toți jucătorii de pe bancă. Principalul marcator al echipei a fost Radu David, cu 9 goluri. Pentru HC Sibiu au mai marcat: Robert Fekete 7 goluri, Robert Micloș 6, Adrian Pasere 5, Mihai Blaga, Klaus Ungar și Răzvan Briotă câte 3, Darius Apolzan, Bogdan Verza și Florin Ramba câte 2.
HC Sibiu va juca următoarea partidă în deplasare. Handbaliștii sibieni se vor deplasa în etapa a XIV-a pe terenul celor de la CS Minaur Baia Mare II, meciul urmând să aibă loc duminică, 11 martie.

Ultima oră

Comentariul meu