expotricotex revine la sala transilvania. se anunță prețuri imbatabile și tombolă

Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte ExpoTricotex revine la Sibiu, la Sala Transilvania. A doua ediție din acest an va avea loc între 7 și 11 martie.

Așa cum au obișnuit sibienii de mai bine de 6 ani, organizatorii târgului reunesc la Sala Transilvania peste 50 de producători și importatori de haine și încălțăminte. Însă, la stand-uri nu se vor găsi doar aceste produse. Sibienii vor putea cumpăra marochinărie, blănuri, piele, dulciuri, lenjerie de corp, lenjerie de pat, haine și încălțăminte pentru copii.

Cererea din partea clienților a crescut de-a lungul anilor în care ExpoTricotex a venit la Sibiu, astfel că numărul vizitatorilor a crescut constant, astfel că peste o mie de sibieni vizitează zilnic târgul, atrași de   produselor și prețurile competitive.

Pentru ediția din martie prețul unui bilet de intrare este de un leu. Dar, biletul poate aduce premii consistente celor care vin la târg. Se va organiza o tombolă, la care se vor acorda patru premii: două televizoare, un cuptor cu microunde și un aspirator.

Ultima oră

Comentariul meu