doi șoferi prinși băuți la volan în șura mare, în weekend
Foto: Arhivă

La final de săptămână polițiștii de la rutieră au avut de lucru la Șura Mare, pentru că au găsit aici șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Sâmbătă, în jurul orei 22,00, în localitatea Șura Mare, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.
Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în localitatea Săliște, conducea o autoutilitară pe strada Văii, iar rezultatul testării alcoolscopice a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu.

Luni dimineața, în jurul orei 01,30, pe DN 14, în afara localității Șura Mare, polițiștii rutieri au depistat încă un șofer aflat sub influența alcoolului.
Rezultatul testării alcoolscopice a șoferului, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Săliște, a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu