update foto accident pe podul gării. patru mașini implicate

Accidentul sa petrecut luni după amiază traficul către și dinspre Gu7șterița este total blocat.

UPDATE 4 Trafic reluat (ora 17.56)
IPJ Sibiu anunță că traficul s-a reluat în parametrii normali în zona producerii accidentului.
UPDATE 3 – Patru răniți la spital
Pânăla urmă patru persoane vor fi transportate la spital. Șoferul vinovat are 30 de ani și este sibian. Trei șoferi și un pasager sunt transportați la spital.

UPDATE 2 – Accident produs pe fondul neatentiei la volan
Pe fondul neatentiei in conducere, un conducator auto care circula spre Calea Gusteritei a lovit auto condus in fata sa si l-a proiectat in parapet apoi in alt autoturism condus pe aceeasi directie. Dupa aceea autoturismul vinovat a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un turism care circula din sens opus.

UPDATE 1 – Cinci răniți în total
Conform ISU Sibiu, accidentul rutier pe Podul Gării, s-a soldat cu 5 persoane ranite usor(traumatisme). La fața locului intervine Smurd cu medic si autospeciala pentru transport victime multiple. Se pare că trei dintre persoane vor fi transportate la spital.

Știrea inițială
Din primele informații oferite de poliție se pare că sunt 4 autoturisme implicate în accident. În urma acestui accident doi conducători auto sunt răniți.update foto accident pe podul gării. patru mașini implicate Traficul în zonă este blocat total și deviat pe străzile adiacente. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu